Huisstijl

Huisstijl

Een goede huisstijl verricht wonderen

Een eerste kennismaking zegt alles. De voornaamste indruk die klanten van jou als ondernemer krijgen is het ontwerp van je website, het visitekaartje dat je meegeeft of het logo op de gevel. Je wilt dat je huisstijl zijn werk doet; een warm welkom heten.
Webbus Multimedia is gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Passend bij je bedrijf en volledig naar wens vormgegeven

 

Onderscheiden doe je met je logo

Een huisstijl start met het logo: dit is de meest onderscheidende factor van je bedrijf. Een logo heeft een uniek karakter, is herkenbaar, tijdloos en moet een echt wow-effect geven. Het staat voor wie jij bent.
Onze werkwijze
Een logo is een vaak onderschat element van een bedrijfspresentatie. Webbus Multimedia ontwerpt daarom met zorg meerdere ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Samen bespreken we de gekozen vormgeving en het kleurenpalet. Niet tevreden? Dan gaan we opnieuw aan de tekentafel zitten totdat we jouw doelen hebben gevisualiseerd.
Alles onder één dak
Nu het meest bepalende element is ontworpen, gaan we aan de slag met de rest van het design. Een logo maakt immers nog geen huisstijl. Kleuren, lettertype, de compositie, het gebruikte materiaal; allemaal elementen die samen een krachtig beeld vormen. Onderdelen van een huisstijl zijn;
Visitekaartje. Deze wordt vormgegeven conform het logo waarbij er rekening wordt gehouden met de bedrijfstak. Denk bijvoorbeeld aan een dubbelgevouwen visitekaart met een afsprakenkaart, een uitgesneden vorm of een reliëf.
Briefpapier. Wij zorgen voor een duidelijk en onderscheidend design.
Drukwerk. Laat iedereen kennismaken met je nieuwe logo. Ansichtkaarten, enveloppen, brochures, flyers, kalenders, stickers of bekers. Niets is te gek. Wij werken samen met diverse drukkers die het complete drukwerk verzorgen. Lees hier meer over de mogelijkheden.
Aansluitende communicatie
Heb je al een onderscheidend logo, maar nog geen passend briefpapier of visitekaartje? Wij zorgen voor de aansluitende communicatiemiddelen. Ieder element is los bij ons te bestellen.
Bij afname van meerdere producten bieden wij tevens pakketprijzen.

WIE GINGEN JE VOOR:

Huisstijl

Van idee tot realisatie

Mogen wij je verder helpen groeien? Graag plannen wij een afspraak met jou.

7 + 6 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens i.v.m. het correct kunnen afhandelen van je aanvraag. De naam, telefoonnummer en e-mailadres voor het juist beantwoorden van de aanvraag (geen verplichte velden, invullen wat voorkeur heeft van terugkoppeling). Organisatie voor het inlezen wat voor organisatie het betreft en/of er al een organisatie is. Interesse voor het snel bepalen van de urgentie en om duidelijkheid te creëren waar de aanvraag over gaat. De gegevens worden niet opgeslagen buitenom ons mailprogramma. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.