Hosting

Hosting

Super goede hosting, nog betere prijs

Een goede hosting garandeert dat je website of webshop snel en optimaal blijft functioneren, ook als het aantal bezoekers toeneemt. Webbus zorgt er dankzij betrouwbare servers voor dat je website altijd online is − ongeacht het aantal bezoekers.
Wat is hosting zonder een domeinnaam?
Claim je eigen plek op het internet met een domeinnaam. Bij Webbus Multimedia kun je naast je hosting ook terecht voor je domeinnamen.
Hostingkosten:
De kosten van hosting zijn afhankelijk van de grootte van je website of webshop. Een website met 4 pagina’s, een fotoalbum en een contactformulier, heeft minder verbruik dan een webshop met een assortiment van 300 artikelen. Wij gaan daarom uit van een standaard website met een gemiddeld aantal bezoekers.
De prijs voor hosting inclusief domeinnaam voor een website is beschikbaar vanaf € 195,- (excl. btw) per jaar of maandelijks € 16,50 (excl. btw).
Inclusief mailadres: wij bieden hosting inclusief domeinnaam en een Workspace e-mailadres van 30 GB al vanaf € 275,- (excl. btw) jaarlijks of maandelijks € 23,50 (excl. btw).

Bekijk of je domeinnaam nog beschikbaar is

Geen onverwachte kosten

Ook geen zin in de onverwachte kosten die een website met zich meebrengt? Bij Webbus Multimedia weet je wat je betaalt. Dat betekent geen extra kosten voor hosting, domeinnamen en updates. Exclusieve websites, inclusief service!

Mogen wij je verder helpen groeien? Graag plannen wij een afspraak met jou.

4 + 5 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens i.v.m. het correct kunnen afhandelen van je aanvraag. De naam, telefoonnummer en e-mailadres voor het juist beantwoorden van de aanvraag (geen verplichte velden, invullen wat voorkeur heeft van terugkoppeling). Organisatie voor het inlezen wat voor organisatie het betreft en/of er al een organisatie is. Interesse voor het snel bepalen van de urgentie en om duidelijkheid te creëren waar de aanvraag over gaat. De gegevens worden niet opgeslagen buitenom ons mailprogramma. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.