Google

Google

Zorg dat je gevonden wordt en je klanten weten dat je bestaat

Het is al heel wat werk om een goede website online te krijgen. Wanneer deze eenmaal online is, komt pas het echte werk.

Wordt je nu wel gevonden op Google?

Google zal je website vrij snel herkennen wanneer deze online komt. Wat uiteindelijk van écht belang is, is de indexering die Google je geeft in zoekresultaten. Dit is onder meer afhankelijk van gemiddeld aantal bezoekers en het gebruikersgemak van je website.
Wat zijn een aantal belangrijke eisen van Google?
  • Responsive website/shop
  • SSL certificaat
  • Bezoekersaantal
  • Omschrijving van de pagina’s
Het hoog scoren in zoekresultaten heet zoekmachineoptimalisatie, kortweg SEO in het Engels. Een vrij technische en lastige aangelegenheid, waarbij wij je graag ondersteunen. Om deze reden start Webbus Multimedia binnenkort met de Google community. In deze omgeving gaan wij dieper in op de werkwijze van SEO, de eisen en het toepassen van zoekmachineoptimalisatie.
Word lid van de Google community en lees de tips voor het effectief toepassen van zoekmachineoptimalisatie.

Geen onverwachte kosten

Ook geen zin in de onverwachte kosten die een website met zich meebrengt? Bij Webbus Multimedia weet je wat je betaalt. Dat betekent geen extra kosten voor hosting, domeinnamen en updates. Exclusieve websites, inclusief service!

Mogen wij je verder helpen groeien? Graag plannen wij een afspraak met jou.

10 + 2 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens i.v.m. het correct kunnen afhandelen van je aanvraag. De naam, telefoonnummer en e-mailadres voor het juist beantwoorden van de aanvraag (geen verplichte velden, invullen wat voorkeur heeft van terugkoppeling). Organisatie voor het inlezen wat voor organisatie het betreft en/of er al een organisatie is. Interesse voor het snel bepalen van de urgentie en om duidelijkheid te creëren waar de aanvraag over gaat. De gegevens worden niet opgeslagen buitenom ons mailprogramma. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.