Facebook

Facebook

Maak van bezoekers volgers

Wanneer je al je vrienden en kennissen hebt uitgenodigd om je Facebookpagina te liken, kom je op een punt dat er geen nieuwe vind-ik-leuks meer bijkomen. En nu? Gooi niet de handdoek in de ring. Een Facebook bedrijvenpagina werpt echt zijn vruchten af. Het is een hulpmiddel om nieuwe klanten te krijgen, maar Facebook is ook een goede manier om de interactie met bestaande klanten gaande te houden. Maak je bedrijvenpagina tot een succes.
Aan de slag met social media
Een Facebookpagina kost een hoop tijd en energie. Vooral voor startende ondernemers. Je hebt wellicht wat anders aan je hoofd dan het runnen van een succesvolle social media campagne. Wij helpen je daarom op weg. Binnenkort lanceert Webbus Multimedia een Facebook communityplatform met informatie, tips and tricks voor ondernemers. Hier kun je terecht met vragen en ervaringen uitdelen met andere ondernemers. Ook organiseert Webbus workshops om Facebook onder de knie te krijgen. Het is eenvoudiger dan je denkt!

Nu op de Facebook community: adverteren via Facebook

Een Facebook campagne is een goede manier om snel meer volgers te krijgen. Voordat je met je campagne aan de slag kunt, zijn er een aantal zaken die je moet bepalen. Zoals je doelgroep. Wie moet de advertentie zien, waarin is hij geïnteresseerd en wat is de beste plek om de advertentie te tonen?
Word lid van de Facebook community en lees de tips voor het bepalen en benaderen van je doelgroep.

Geen onverwachte kosten

Ook geen zin in de onverwachte kosten die een website met zich meebrengt? Bij Webbus Multimedia weet je wat je betaalt. Dat betekent geen extra kosten voor hosting, domeinnamen en updates. Exclusieve websites, inclusief service!

Mogen wij je verder helpen groeien? Graag plannen wij een afspraak met jou.

12 + 14 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens i.v.m. het correct kunnen afhandelen van je aanvraag. De naam, telefoonnummer en e-mailadres voor het juist beantwoorden van de aanvraag (geen verplichte velden, invullen wat voorkeur heeft van terugkoppeling). Organisatie voor het inlezen wat voor organisatie het betreft en/of er al een organisatie is. Interesse voor het snel bepalen van de urgentie en om duidelijkheid te creëren waar de aanvraag over gaat. De gegevens worden niet opgeslagen buitenom ons mailprogramma. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.