Drukwerk

Drukwerk

Alles onder één dak.

Laat iedereen kennismaken met je door ons ontworpen nieuwe logo. Ansichtkaarten, enveloppen, brochures, flyers, kalenders, stickers of bekers. Niets is te gek. Wij werken samen met diverse drukkers die het complete drukwerk verzorgen.
Aansluitende communicatie
Heb je al een onderscheidend logo, maar nog geen passend briefpapier of visitekaartje? Wij zorgen voor de aansluitende communicatiemiddelen. Ieder element is bij Webbus Multimedia los te bestellen
Bij afname van meerdere producten zijn ook pakketprijzen mogelijk.
Aan drukwerk zijn een aantal eisen verbonden, om het proces zonder problemen te laten verlopen. Webbus Multimedia heeft ervaring met het geschikt maken van teksten en afbeeldingen voor drukwerk. Met het toepassen van desktoppublishing (DTP) letten wij onder meer op de algemene opmaak, DPI, snijlijnen en aanleveringsspecificaties. Ook zorgen wij voor de juiste aanlevering van paginaopmaak in boeken, advertenties, tijdschriften, uitgebreide brochures of flyers.
Hiervoor maken wij gebruik van moderne software als Adobe InDesign.
Webbus Multimedia bekijkt voor u de mogelijkheden en stuurt een prijsopgave. Vervolgens gaan wij met de opmaak en DTP aan de slag en maken uw materiaal drukklaar. Voordat het aan een van onze partners wordt afgegeven krijg je een proefdruk toegestuurd. Zo weet je altijd waar u aan toe bent.
Wat je ook wilt … bij Webbus is niets te gek.
Een idee of concept is moeilijk over te brengen naar de klant. Webbus Multimedia maakt je idee tastbaar in de vorm van een visueel ontwerp. Neem contact met ons op voor het uitwerken van een huisstijl, website, brochure, tijdschrift, advertentie of ander drukwerk.

VOORHEEN MOGEN REALISEREN:

Van idee tot realisatie

Geen onverwachte kosten

Ook geen zin in de onverwachte kosten die een website met zich meebrengt? Bij Webbus Multimedia weet je wat je betaalt. Dat betekent geen extra kosten voor hosting, domeinnamen en updates. Exclusieve websites, inclusief service!

ansichtkaarten
enveloppen
brochures

flyers
folders
kalenders

stickers
bekers
bureauonderleggers

menukaarten
en nog veel meer!

Mogen wij je verder helpen groeien? Graag plannen wij een afspraak met jou.

1 + 9 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens i.v.m. het correct kunnen afhandelen van je aanvraag. De naam, telefoonnummer en e-mailadres voor het juist beantwoorden van de aanvraag (geen verplichte velden, invullen wat voorkeur heeft van terugkoppeling). Organisatie voor het inlezen wat voor organisatie het betreft en/of er al een organisatie is. Interesse voor het snel bepalen van de urgentie en om duidelijkheid te creëren waar de aanvraag over gaat. De gegevens worden niet opgeslagen buitenom ons mailprogramma. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.