SEO Optimalisatie

SEO Optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization,
of zoekmachineoptimalisatie.

Door zoekwoorden aan je website toe te voegen, wordt jouw website beter gevonden door zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing, enzovoort. Dit zijn dezelfde zoekwoorden die je klanten gebruiken om informatie over jouw product of dienst via internet op te vragen. U krijgt zo meer bezoekers op jouw website.
Webbus houdt zich voornamelijk bezig met natuurlijke zoekmachineoptimalisatie, omdat ruim 80 % van de Google-gebruikers alleen naar deze zoekresultaten kijkt. Je kunt zo de dure kosten van een Adwords campagne besparen. Tenzij je gebruik maakt van ons Google pakket waarbij je de Adwords campagne zelf kunt realiseren.

 

“Niemand kan garanderen dat uw website een toppositie
op internet krijgt. Ook Webbus niet. Wij doen echter wel
wat we kunnen. Dat is eerlijk, en duidelijk!”

 

Voor het optimaliseren van een website hebben wij een stappenplan:
Allereerst bekijken wij de inhoud en structuur van je site.
Jouw website en hosting moeten aan een aantal eisen voldoen.
Dit bekijken wij geheel vrijblijvend en kosteloos.
Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.
Wij onderzoeken jouw bedrijf en kijken daarbij naar:
– Bedrijfsstructuur
– Concurrentie
– Potentiële klanten.
Zo krijgen wij een goed beeld van jouw organisatie en doelgroep. Hierna wordt voor jou een specifieke strategie ontwikkeld. Wij leggen je een aantal zoekwoorden voor, die de positie van jouw website verbeteren. Hierna wordt de tekst aangepast en afgestemd op de zoekwoorden. Ook adviseren wij hoe je zelf jouw website   zoekmachinevriendelijker kunt maken.
Jouw website wordt indien nodig technisch verbeterd. Desgewenst kunnen wij voor jouw bedrijf een account aanmaken op social media zoals: Facebook ofTwitter. Deze accounts kun je daarna zelf beheren. Webbus onderzoekt met enige regelmaat jouw website, om te bekijken of de zoekwoorden nog actueel zijn of aangepast moeten worden. Je ontvangt van ons regelmatig een rapportage met de resultaten van de SEO-optimalisatie.
SEO Optimalisatie

Geen onverwachte kosten

Ook geen zin in de onverwachte kosten die een website met zich meebrengt? Bij Webbus Multimedia weet je wat je betaalt. Dat betekent geen extra kosten voor hosting, domeinnamen en updates. Exclusieve websites, inclusief service!

Mogen wij je verder helpen groeien? Graag plannen wij een afspraak met jou.

1 + 6 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens i.v.m. het correct kunnen afhandelen van je aanvraag. De naam, telefoonnummer en e-mailadres voor het juist beantwoorden van de aanvraag (geen verplichte velden, invullen wat voorkeur heeft van terugkoppeling). Organisatie voor het inlezen wat voor organisatie het betreft en/of er al een organisatie is. Interesse voor het snel bepalen van de urgentie en om duidelijkheid te creëren waar de aanvraag over gaat. De gegevens worden niet opgeslagen buitenom ons mailprogramma. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.