WR&PC

<div class="breadcrumb"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><pre><code></code></pre><!-- [et_pb_line_break_holder] --></div>

WINTERSWIJKSE RUITER- EN PONY CLUB

De Winterswijkse Ruiter en Pony Club (WR&PC) is een vereniging voor paardenliefhebbers van jong tot oud. De vereniging vindt haar oorsprong als zijnde Winterswijkse Ruiterclub (WRC) in 1927. In 1962 kwam daar een aparte club, de Winterswijkse Ponyclub (WPC) bij. In augustus 2005 zijn de verenigingen WRC en WPC gefuseerd.

Weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Graag plannen wij een afspraak met jou.

5 + 13 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens i.v.m. het correct kunnen afhandelen van je aanvraag. De naam, telefoonnummer en e-mailadres voor het juist beantwoorden van de aanvraag (geen verplichte velden, invullen wat voorkeur heeft van terugkoppeling). Organisatie voor het inlezen wat voor organisatie het betreft en/of er al een organisatie is. Interesse voor het snel bepalen van de urgentie en om duidelijkheid te creëren waar de aanvraag over gaat. De gegevens worden niet opgeslagen buitenom ons mailprogramma. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.