MARIL KINDERCOACH

<div class="breadcrumb"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><pre><code></code></pre><!-- [et_pb_line_break_holder] --></div>

HET STEUNTJE IN DE RUG VOOR UW KIND

Maril van Steenbergen-Zeelte is nu 30 jaar werkzaam binnen de bibliotheek als jeugdbibliothecaris. De laatste jaren heeft ze zich daarbij ingezet als lees-mediacoach op basisscholen. Één dag in de week werkt ze als begeleider op de dagbesteding binnen een bibliotheek. De kwetsbare mens met zijn beperkingen krijgt hier mijn volle aandacht.

Tijdens haar werk merkte ze voortdurend dat kinderen en jongeren soms behoefte hebben aan extra aandacht en begeleiding. Vanuit deze interesse begon ze aan de opleiding tot kindercoach, zodat ze in de toekomst kinderen extra steun zou kunnen bieden.

Weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Graag plannen wij een afspraak met jou.

12 + 13 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens i.v.m. het correct kunnen afhandelen van je aanvraag. De naam, telefoonnummer en e-mailadres voor het juist beantwoorden van de aanvraag (geen verplichte velden, invullen wat voorkeur heeft van terugkoppeling). Organisatie voor het inlezen wat voor organisatie het betreft en/of er al een organisatie is. Interesse voor het snel bepalen van de urgentie en om duidelijkheid te creëren waar de aanvraag over gaat. De gegevens worden niet opgeslagen buitenom ons mailprogramma. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.