IK WIL EEN FIJN KUNSTGEBIT

<div class="breadcrumb"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><pre><code></code></pre><!-- [et_pb_line_break_holder] --></div>

IK WIL EEN FIJN KUNSTGEBIT

Brengt een nieuwe kijk op de gebitsprothese. Met een NOVUS laagje op je kunstgebit behoor je niet langer tot de groep die hinder ondervindt van een loszittend kunstgebit.

Novus™ is een op PNFTM gebaseerde prothese voering. Deze zorgt ervoor dat je kunstgebit beter blijft zitten (zonder kleefpasta) en gaat klappertanden tegen tijdens het eten en andere activiteiten.

Weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Graag plannen wij een afspraak met jou.

12 + 13 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens i.v.m. het correct kunnen afhandelen van je aanvraag. De naam, telefoonnummer en e-mailadres voor het juist beantwoorden van de aanvraag (geen verplichte velden, invullen wat voorkeur heeft van terugkoppeling). Organisatie voor het inlezen wat voor organisatie het betreft en/of er al een organisatie is. Interesse voor het snel bepalen van de urgentie en om duidelijkheid te creëren waar de aanvraag over gaat. De gegevens worden niet opgeslagen buitenom ons mailprogramma. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.