Het bedrijf

Het bedrijf

Webbus Multimedia maakt sinds januari 2009 website voor het klein- en middenbedrijf

Oprichter Glenn van ’t Hooft is na zijn studie Grafisch vormgeven aan het Grafisch Lyceum in Zwolle enthousiast het grafische werkveld ingestapt. Na een aantal jaar ervaring bij een reclamebureau vond hij het tijd om voor zichzelf te beginnen. De keuze was vanwege zijn achtergrond niet moeilijk: huisstijlen in de vorm van logo’s, visitekaartjes, briefpapier, flyers en folders waren Glenn op het lijf geschreven. Tot in 2010 de vraag naar websites groeide. De eerste keuze voor sites op basis van WordPress is volgens Glenn ‘de beste ooit’ geweest. Nog steeds werkt hij uitsluitend met dit content managementsysteem en mag zichzelf intussen specialist noemen. Sinds de oprichting heeft Webbus Multimedia ruim 46 websites opgeleverd.
Ondernemers komen tegenwoordig niet meer weg met alleen een goede website. Ook social media als Facebook en Google vormen onmisbare elementen voor online vindbaarheid. Om deze optimaal te integreren heeft Glenn kennis opgedaan over de beste online marketingtools. Webbus Multimedia kan hierdoor haar klanten een breed totaalpakket bieden.
Webbus Multimedia zet zich tevens actief in voor Winterswijk en omstreken. Zo is Glenn sinds 2015 nauw betrokken bij het Familiespektakel Winterswijk als bestuurslid en ondersteunt het bedrijf verschillende instellingen en stichtingen door onder andere sponsoring.
 
Interesse in een website op maat? Bel +31(0)6 24 350 112 of stuur een e-mail naar info@webbus.nl

Geen onverwachte kosten

Ook geen zin in de onverwachte kosten die een website met zich meebrengt? Bij Webbus Multimedia weet je wat je betaalt. Dat betekent geen extra kosten voor hosting, domeinnamen en updates. Exclusieve websites, inclusief service!

Mogen wij je verder helpen groeien? Graag plannen wij een afspraak met jou.

1 + 6 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens i.v.m. het correct kunnen afhandelen van je aanvraag. De naam, telefoonnummer en e-mailadres voor het juist beantwoorden van de aanvraag (geen verplichte velden, invullen wat voorkeur heeft van terugkoppeling). Organisatie voor het inlezen wat voor organisatie het betreft en/of er al een organisatie is. Interesse voor het snel bepalen van de urgentie en om duidelijkheid te creëren waar de aanvraag over gaat. De gegevens worden niet opgeslagen buitenom ons mailprogramma. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.