FACEBOOK COMMUNITY

€ 28,99

PER GEBRUIKER / PER MAAND

Korting op Workshops
Wat wordt er behandeld:
Doelgroep bepalen
Marketing
Analytics
Facebook aanmaken
Facebook vragen
Social media
Facebook campagne & adverteren
Facebook Pixel

Zorg ervoor dat bezoekers jouw bedrijfspagina op Facebook kunnen vinden en volgers worden. 

Altijd al een succesvolle Facebook campagne willen opzetten via je eigen Facebook bedrijven pagina? Vanaf nu gaan wij je hierbij helpen. Hoe stel je je doelgroep in en waar hou je rekening mee wanneer je een afbeelding toevoegt aan je advertentie.
Ook dagen wij je uit met verschillende opdrachten en creatieve sessies. Het is niet altijd even makkelijk om creatief te zijn in je campagnes. Beheer je onkosten en behaal meer conversie.
Wanneer je al je vrienden en kennissen hebt uitgenodigd om je Facebookpagina te liken, kom je op een punt dat er geen nieuwe likes meer bijkomen. Nu is het taak om een strategie te bedenken waarmee je aan de slag kunt om campagnes op te zetten en “juiste” content te verzinnen.
Hoe pak je dit precies aan en hoe werkt dit adverteren precies?
Het kan in het begin veel van je gevraagd zijn om naast je website ook je Social media goed te onderhouden. Daarom bieden wij informatie via onze community website. Tevens kun je hier terecht met je vragen en organiseren wij workshops om Facebook onder de knie te krijgen. Je zult zien dat het een stuk makkelijker is dan gedacht.

Laat nu je Facebook bedrijvenpagina maar groeien!

Andere suggesties…

COMPLEET

COMPLEET

DE COMPLETE COMMUNITY € 34,99 PER GEBRUIKER / PER MAAND Korting op Workshops Wat wordt er behandeld: Doelgroep bepalen Marketing Analytics Facebook aanmaken Facebook vragen Social media Facebook campagne & adverteren Facebook Pixel Google Adwords Adwords campagne...

GOOGLE

GOOGLE

GOOGLE COMMUNITY € 28,99 PER GEBRUIKER / PER MAAND Korting op Workshops Wat wordt er behandeld: Doelgroep bepalen Marketing Analytics Facebook aanmaken Social media Google Adwords Adwords campagne Website optimalisatie Google vragen Wordt je op dit moment al goed...

INSTAP

INSTAP

INSTAP COMMUNITY € 17,99 PER GEBRUIKER / PER MAAND Korting op Workshops Wat wordt er behandeld: Doelgroep bepalen Marketing Analytics Facebook aanmaken Social media Één van de belangrijkste eerste stappen bij het realiseren van je bedrijf is: het bepalen van je...

Geen onverwachte kosten

Ook geen zin in de onverwachte kosten die een website met zich meebrengt? Bij Webbus Multimedia weet je wat je betaalt. Dat betekent geen extra kosten voor hosting, domeinnamen en updates. Exclusieve websites, inclusief service!

Mogen wij je verder helpen groeien? Graag plannen wij een afspraak met jou.

3 + 11 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens i.v.m. het correct kunnen afhandelen van je aanvraag. De naam, telefoonnummer en e-mailadres voor het juist beantwoorden van de aanvraag (geen verplichte velden, invullen wat voorkeur heeft van terugkoppeling). Organisatie voor het inlezen wat voor organisatie het betreft en/of er al een organisatie is. Interesse voor het snel bepalen van de urgentie en om duidelijkheid te creëren waar de aanvraag over gaat. De gegevens worden niet opgeslagen buitenom ons mailprogramma. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.