Disclaimer

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Webbus Multimedia met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Webbus Multimedia verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Webbus Multimedia worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Webbus Multimedia aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website.
Webbus Multimedia aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Webbus Multimedia opgenomen informatie en tarieven.
Hoewel Webbus Multimedia alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Webbus Multimedia niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.
Verwijzingen naar sites die niet door Webbus Multimedia worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Webbus Multimedia uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden.
Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Webbus Multimedia worden onderhouden wordt afgewezen.

Geen onverwachte kosten

Ook geen zin in de onverwachte kosten die een website met zich meebrengt? Bij Webbus Multimedia weet je wat je betaalt. Dat betekent geen extra kosten voor hosting, domeinnamen en updates. Exclusieve websites, inclusief service!

Mogen wij je verder helpen groeien? Graag plannen wij een afspraak met jou.

11 + 11 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens i.v.m. het correct kunnen afhandelen van je aanvraag. De naam, telefoonnummer en e-mailadres voor het juist beantwoorden van de aanvraag (geen verplichte velden, invullen wat voorkeur heeft van terugkoppeling). Organisatie voor het inlezen wat voor organisatie het betreft en/of er al een organisatie is. Interesse voor het snel bepalen van de urgentie en om duidelijkheid te creëren waar de aanvraag over gaat. De gegevens worden niet opgeslagen buitenom ons mailprogramma. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.