Met een slimme website

meer omzet

Portfolio

Straal uit wie je bent

Website / shops

Logo’s

Visitekaartjes

Briefpapier

Flyers

Wij kunnen alles van A t/m Z voor je verzorgen.

Website / shop

Wat wij bieden

Geen onverwachte kosten

Alles in-één pakketten

Binnen 1 week online

Keuzes uit verschillende ontwerpen

Mogelijkheid tot exclusief ontwerp

Het bedrijf

Wij maken sinds januari 2009 websites voor het klein- en middenbedrijven

Geen onverwachte kosten

Altijd dezelfde contactpersoon

Al je reclame onder één dak

Breed totaalpakket

Wie hebben wij al mogen helpen?

Geen onverwachte kosten

Ook geen zin in de onverwachte kosten die een website met zich meebrengt? Bij Webbus Multimedia weet je wat je betaalt. Dat betekent geen extra kosten voor hosting, domeinnamen en updates. Exclusieve websites, inclusief service!

Bart de Boer
fiscaal en juridisch adviseur en financieel planner / Bart de Boer Consultancy
Bart de Boer
Glenn speelt adequaat en snel in op de wensen van de ondernemer. Hierdoor wordt de website vakkundig en snel up to date gehouden.
Geert Beijers
Eigenaar / Docugroup
Betrouwbaar, bereikbaar en beheersbaar
Nadat wij in 2009 onze activiteiten op het gebied van archiveren hebben aangepast gingen we ook op zoek naar een bedrijf dat voor ons een website wilde bouwen en beheren. Al snel kwamen we bij Glenn op de koffie. De duidelijke offerte maakte een snelle beslissing eenvoudig. Nu 6 jaar later kunnen we terugkijken op een juiste beslissing. Ons item "nieuws" kunnen we best erg actueel noemen. Dit kan alleen wanneer je als ondernemer regelmatig teksten en foto's aanlevert en een webdesigner deze snel en adequaat verwerkt. Wij voelen ons bij Webbus helemaal thuis.
Mirella, Irma en Anneke
Grafisch vormgever / EDruk
Fijne Samenwerking!
In 2013 hebben we onze nieuwe huisstijl gelanceerd. De website van eDruk is hier onderdeel en een belangrijke uiting van. Webbus heeft de website precies afgestemd op zowel onze inhoudelijke wensen als ons ontwerp en gedurende het proces op verschillende gebieden van advies voorzien om er een fraaie en laagdrempelige site van te maken. Onze website is daarmee ons visitekaartje geworden waar we nog steeds veel positieve reacties op krijgen en potentiële klanten mee over de streep kunnen trekken! Door het gebruiksvriendelijke CMS-systeem kunnen we de site zelf bewerken en onderhouden. Webbus blijft ons echter van de nodige updates en adviezen voorzien.

Mogen wij je verder helpen groeien? Graag plannen wij een afspraak met jou.

1 + 6 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens i.v.m. het correct kunnen afhandelen van je aanvraag. De naam, telefoonnummer en e-mailadres voor het juist beantwoorden van de aanvraag (geen verplichte velden, invullen wat voorkeur heeft van terugkoppeling). Organisatie voor het inlezen wat voor organisatie het betreft en/of er al een organisatie is. Interesse voor het snel bepalen van de urgentie en om duidelijkheid te creëren waar de aanvraag over gaat. De gegevens worden niet opgeslagen buitenom ons mailprogramma. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.