Succesvol ondernemen

met een slimme website

Succesvol ondernemen
met een slimme website

13 jaar

Lang maken wij al verschil

67 +

Websites / webshops opgeleverd

9,6

Gemiddelde score van onze klanten

Website / Webshops

De beste ervaring voor je klanten

Marketing

Social media van onschatbare waarde

Huisstijl

Straal uit wie je bent

Wie hebben wij al mogen helpen?

Geen onverwachte kosten

Ook geen zin in de onverwachte kosten die een website met zich meebrengt? Bij Webbus Multimedia weet je wat je betaalt. Dat betekent geen extra kosten voor hosting, domeinnamen en updates. Exclusieve websites, inclusief service!

Bart de Boer
fiscaal en juridisch adviseur en financieel planner / Bart de Boer Consultancy
Bart de Boer
Glenn speelt adequaat en snel in op de wensen van de ondernemer. Hierdoor wordt de website vakkundig en snel up to date gehouden.
Geert Beijers
Eigenaar / Docugroup
Betrouwbaar, bereikbaar en beheersbaar
Nadat wij in 2009 onze activiteiten op het gebied van archiveren hebben aangepast gingen we ook op zoek naar een bedrijf dat voor ons een website wilde bouwen en beheren. Al snel kwamen we bij Glenn op de koffie. De duidelijke offerte maakte een snelle beslissing eenvoudig. Nu 6 jaar later kunnen we terugkijken op een juiste beslissing. Ons item "nieuws" kunnen we best erg actueel noemen. Dit kan alleen wanneer je als ondernemer regelmatig teksten en foto's aanlevert en een webdesigner deze snel en adequaat verwerkt. Wij voelen ons bij Webbus helemaal thuis.
Mirella, Irma en Anneke
Grafisch vormgever / EDruk
Fijne Samenwerking!
In 2013 hebben we onze nieuwe huisstijl gelanceerd. De website van eDruk is hier onderdeel en een belangrijke uiting van. Webbus heeft de website precies afgestemd op zowel onze inhoudelijke wensen als ons ontwerp en gedurende het proces op verschillende gebieden van advies voorzien om er een fraaie en laagdrempelige site van te maken. Onze website is daarmee ons visitekaartje geworden waar we nog steeds veel positieve reacties op krijgen en potentiële klanten mee over de streep kunnen trekken! Door het gebruiksvriendelijke CMS-systeem kunnen we de site zelf bewerken en onderhouden. Webbus blijft ons echter van de nodige updates en adviezen voorzien.

Mogen wij je verder helpen groeien? Graag plannen wij een afspraak met jou.

13 + 4 =

Wij vragen de bovenstaande gegevens i.v.m. het correct kunnen afhandelen van je aanvraag. De naam, telefoonnummer en e-mailadres voor het juist beantwoorden van de aanvraag (geen verplichte velden, invullen wat voorkeur heeft van terugkoppeling). Organisatie voor het inlezen wat voor organisatie het betreft en/of er al een organisatie is. Interesse voor het snel bepalen van de urgentie en om duidelijkheid te creëren waar de aanvraag over gaat. De gegevens worden niet opgeslagen buitenom ons mailprogramma. Meer informatie over onze verwerking van persoonsgegevens.